EfterrättMug cake med choklad och Toffee Fudge

Mug cake med choklad och Toffee Fudge

29 June 2023

|

Uppdaterad 6 November 2024

Skriven av:

Julia Bianca Ferro

Mättande mellanmål eller dessert med högt proteininnehåll och färre kolhydrater än vanliga mug cakes.

I samarbete med Evelina Söderholm

Portioner:

1

Kcal:

293

Ingredienser:

  • 1 banan
  • 1 msk jordnötssmör
  • 1 ägg
  • 1 tsk stevia
  • 2 msk kakao
  • ¼ Toffee Fudge bar

Gör så här:

  • Mosa bananen och rör därefter samman med jordnötssmör, ägg, stevia och kakao.
  • Häll upp i 2 koppar eller skålar.
  • Dela Toffee Fudge-baren och tryck ner i mitten av smeten.
  • Kör i mikron på full effekt i 1 minut.
  • Servera genast.