Naanbröd med lågt kolhydratinnehåll
1 February 2023
|Uppdaterad 6 November 2024
Skriven av:
Anne Dyrby
Detta är ett recept på glutenfritt naanbröd med lågt kolhydratinnehåll. Ett glutenfritt bröd med låg kolhydratinnehåll. Servera till exempel till en indisk gryta, soppor eller andra såsrika rätter. Receptet är både glutenfritt och veganskt och räcker till 5 bröd.
Recept av Evelina Söderholm
Portioner:
5
Tillagningstid:
00:20:00
Kcal:
106,6
Ingredienser
- Indiskt
- 2 msk fiberhusk
- 2,5 dl vatten
- 1 krm salt
- 0,5 tsk bakpulver
- 5 tsk rapsolja
Gör så här
- Rör samman alla ingredienser. Dela degen i 5 delar och tryck ut dem till önskad form och storlek. Värm olja i en nonstick-panna på medelvärme. Stek 2 minuter på varje sida. Servera!
Näringsinformation
Fibrer (g)
8,4
Protein (g)
2,6
Fett (g)
6,2
Kolhydrater (g)
4,1
Socker (g)
0,0