BurgareVegoburgare med coleslaw

Vegoburgare med coleslaw

13 July 2023

|

Uppdaterad 6 November 2024

Skriven av:

Julia Bianca Ferro

Vegoburgare! Ser den inte smarrig ut? Vi garanterar att det är en supergod burgare som definitivt fungerar som en värdig ersättare till den "vanliga" hamburgaren.

Portioner:

2

Tillagningstid:

00:45:00

Ingredienser:

  • 1 paket Anamma Vegoburgare
  • 1 plocksallad
  • 2–3 tomater
  • 1/3 rödlök
  • 4 grova hamburgerbröd

Coleslaw:

  • 1/3 vitkålshuvud
  • 2–3 morötter
  • 1 äpple
  • 2 dl lätt creme fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 1 msk citronsaft
  • Salt och peppar

Tillbehör:

  • Pommes frites
  • Ketchup

Gör så här:

  • Finhacka vitkålen och riv de skalade morötterna och äpplet. Lägg allt i en skål och blanda med creme fraiche, majonnäs och citronsaft. Smaka av med salt och peppar.
  • Stek vegoburgarna enligt anvisningarna på förpackningen.
  • Skiva tomater och rödlök och skölj salladen. Värm hamburgerbröden snabbt i stekpannan eller i ugnen.
  • Lägg coleslaw på botten av hamburgerbrödet. Lägg sedan på vegoburgare, lite ketchup, rödlök, tomat och sallad. Lägg till sist på locket. Servera denna smakrika vegoburgare med pommes frites och ketchup.